Postcodeloterij opzeggen

Wil je per direct de Postcodeloterij opzeggen? Wij geven je de handvatten om direct naar de juiste opzegpagina te gaan. Zo kun je gemakkelijk je loten online opzeggen.

Veel mensen blijven bij de Nationale loterij omdat ze het niet zouden kunnen verkroppen als hun wijk een grote prijs zou winnen wanneer zijn niet mee zouden doen.

Deze angst is zeer ongegrond. De winstkans op een grote prijs bij deze loterij is 1 op 250.728.

Jouw opzegmogelijkheden bij de Postcodeloterij

In 1848 kreeg de Staatsloterij de naam de Staatsloterij. Deze loterij is de eerste loterij die Nederland kent. Voorheen heette deze loterij de Nederlandsche loterij.

De winkans bij de Staatsloterij

Op de website van de loterij worden drie opzegmogelijkheden beschrevenn.

  1. Telefonisch opzeggen
  2. Schriftelijk opzeggen
  3. Online opzeggen

Deze loterij maakt het dus vrij gemakkelijk om ook online op te zeggen. Dit gaat enorm gemakkelijk en heeft de minste kans op mislukken!

Het goede doel steunen?

Steun het goede doel! Door een donatie over te maken steun je het goed doel. Van elk gedoneert bedrag gaat 50% naar het goede doel! Zo zorg je er niet alleen voor dat deze site online kan blijven, maar steun je ook het goede doel bij het opzeggen van loten.

Hoe zeg je op?

Klik op onderstaande knop met de tekst "Zeg je loten op". Je wordt direct naar de goede pagina op de Postcodeloterij website gestuurd. Scroll naar beneden totdat je "Uw deelname (gedeeltelijk) opzeggen" ziet. Vervolgens vul je de volgende gegevens in:

  • Je lotnummer(s)
  • Je gegevens
  • Je rekeningnummer
  • je geboortedatum
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres

Vervolgens vul je het vinkje in. Je verklaart hierbij dat je de abonnementen op gaat zeggen.

Staatsloterij opzegformulier

That's it!

je hebt binnen 2 minuten je loten online opgezegd. En dit zonder de Postcodeloterij op te moeten bellen en 15 minuten nieuwe aanbiedingen aan te horen. Klik op onderstaande knop om direct je loten op te zeggen!